Verzending & Levering

Home / Verzending & Levering

Verzendkosten binnen Europa is gratis. Bij een bestelling verzendkosten buiten Europa, verzending kost is € 14. Vanaf een bestelwaarde van € 200, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht ook buiten europe.

Op dit moment hanteren wij levertijden van 2 tot 5 werkdagen binnen Europe, van 5 tot 12 werkdagen buiten Europa.

De meeste producten die op deze site worden verkocht, worden rechtstreeks bij SheFoundaWay.nl afgeleverd via Postnl. Sommige producten worden echter rechtstreeks door het producerende bedrijf verzonden via een alternatief bezorgbedrijf.

Wanneer een levering wordt gedaan door Postnl, u ontvangt een track&trace code van Postnl. Met de  track&trace code kunt u zien wanneer u pakket wordt geleverd. De bezorger van Postnl biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet aanwezig zijn tijdens de eerste bezorgpoging dan proberen de bezorger het standaard af te leveren bij uw directe buren.

Indien u binnen de Europese Unie gevestigd bent, betaalt u geen extra kosten (douane-heffingen, accijnzen). Indien u niet binnen de Europese Unie gevestigd bent, kunnen alle zendingen worden onderworpen aan rechten en heffingen die worden geheven als een zending in uw land aankomt. Extra kosten voor inklaringen moeten door uzelf betaald worden. Wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat deze kunnen zijn. Voor meer informatie raden wij u aan contact op te nemen met de douane van uw land.

X